...waits its turn

 2011.06.27. 15:42
Minden magyarázkodásnak elébe menve: a blog neve (meg az enyém) is innen ered:

 

Az én életemben is akad elég „no-night”, de azért a napközbeni időszakokban elég sok minden, amit átélek és megtapasztalok, de mások vagy nem veszik észre, vagy nem tartják fontosnak, hogy megemlékezzenek róla. Ki beszél arról itthon, milyen gyönyörűen vannak felújítva Lipcsében a régi villamosok, milyen lélekmély zene az Amber Asylum és milyen jókat lehet enni a miskolci restiben? Ha azzal lehet emészteni a biteket, hogy elpusztul egy cölöppáros porontyának a háziállata, akkor juthat hely ennek is. Meg néha én is elmondhatom a véleményem erről-arról… ennek kereteiről majd lejjebb.
 
Már évekkel ezelőtt is mondta egy haverom, hogy blogot kéne írnom, és pont ő is egy olyan valaki, aki indokolta azt, hogy belevágjak. Régen ha kiléptünk az illatszer-vegyiáru profilú német üzletláncok fotó-sarkából, mindig vittük a frissen elkészült képeket, hogy megmutogassuk egymásnak. De ki hurcol manapság magával laptopot, CD-t, vagy rakja teli képekkel a pendrive-ját? Pláne hogy mindenki a régi haverok közül melózik, éli a magánéletét, és egyre kevésbé jut idő egy kis közös összeröffenésre, meséléssel és képnézéssel egybekötve. Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
Kérded te, tetves kedves olvasó, hogy miért kell újabb brog blog, amikor ez a közlési mód ma már halódik? Amikor úgyis bárki bárminek hangot ad a pofáskönyvön, a csirkén vagy azok valamelyik rokonán? Lehet, de én nemcsak ama bizonyos mesebeli 150 ismerős előtt akarok kérve-kéretlenül villogni, csak azért, hogy minél többen nyomogassák a kis kék gombot a feltartott hüvelykujjal – meg láthatod, hogy még ezt a beköszöntőt sem lehet 160 karakterbe sűríteni. Ne ez legyen a népszerűség fokmérője – így itt max csak én osztok meg, de ezt nem fogjátok megosztani. Ha mégis, írjatok be egy linket, az elpuhultságnak is megvan a maga határa.
 
Az elkövetkezendőkben nem célom politikai dolgokat nagyon vesézni – gazdaságiakat meg pláne nem – legfeljebb ha nagyon felháborít. Ugyanígy nem azzal akarom itt tölteni az időt, hogy az abc egyes betűivel aposztrofált embertársainkról írogassak. Ha valakinek ez kell, akkor nézelődjön továbbra is az Index címlapján, biztos talál olvasnivalót. Meg akkor is, ha sportról meg kajákról akar olvasni minden mennyiségben – na jó, azért az utóbbiról csak tudok én is mondani valamit…
 
Akárhogy is, biztos lesz valami, aminek valaki örülni fog, hogy leírtam – ha mást nem én magam. De azért örülnék, ha mást is…

Címkék: bevezetés dark tranquillity no night elsöposzt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása